El Salvador

Bekijkadvertenties

Realigro.nl is de eerste wereldwijde vastgoedzoekmachine waarmee u advertenties van te koop staande panden kunt zoeken in El Salvador

Onroerend goed te koop in El Salvador

El Salvador is een klein Midden-Amerikaans land, beroemd om zijn stranden aan de Stille Oceaan, gebieden die geschikt zijn om te surfen en uitzicht op de bergen te bieden. El Salvador grenst aan Guatemala en Honduras in het noorden, met Honduras in het oosten, en wordt omringd door de Stille Oceaan in het zuiden en het westen. Naar het zuidoosten is gescheiden van Nicaragua van de Golf van Fonseca. Het is de minst uitgebreide, maar ook de meest dichtbevolkte staat in de regio. De hoofdstad van San Salvador, omringd door spectaculaire vulkanen, biedt tal van musea en het Nationale Theater.

We willen de vastgoedmarkt analyseren als u geïnteresseerd bent in het kopen van een onroerend goed te koop in El Salvador.

Dit jaar zou de constructie positieve cijfers kunnen rapporteren voor het derde achtereenvolgende jaar en oplopen tot 3%, aangedreven door de bouw van meer dan 130 belangrijkste particuliere investeringsprojecten.

Momenteel is een belangrijk deel van de effectieve vraag naar deze sector geconcentreerd in afdelingen en huisvestingsoplossingen. De districten Escalón, San Benito en Lomas de San Francisco concentreren veel projecten, voornamelijk flatgebouwen.

De bouw van vele werken in de vastgoedsector is gepland. Dit aantal omvat het grootstedelijk gebied van San Salvador, Santa Ana en San Miguel. Maar natuurlijk is de absolute meerderheid van hen geconcentreerd in de hoofdstad.

Als u op zoek bent naar een onroerend goed te koop in El Salvador, is het belangrijk om te weten dat de residentiële vastgoedmarkt in de hoofdstad van Costa Rica uitbreidt om aan de vraag naar middenklasse woningen te voldoen, met woontorens in vrij centrale gebieden.

Op dit moment geeft 45% van de mensen die op zoek zijn naar een onroerend goed te koop in El Salvador, een plaats om te wonen de voorkeur om dit te doen in verticale woningen en de meeste hebben San José als eerste optie.

Met betrekking tot de leeftijd van degenen die een huis willen kopen, zijn de meeste geconcentreerd tussen 24 en 35 jaar.

Als u overweegt een woning te kopen in El Salvador, moet u rekening houden met de voor- en nadelen.

Wonen in El Salvador kan voor velen gek zijn en misschien is het dat wel; dit land kan echter ook veel positieve dingen bieden.

Het eerste voordeel van hier te blijven en een onroerend goed te koop in El Salvador te kopen is natuurlijk de kosten van het wonen vrij laag, zelfs al hangt het allemaal af van het gebied waar je bent. Openbaar vervoer kost slechts een belachelijk figuur. Voedselprijzen zijn betaalbaar voor alle budgetten.

Een ander goed ding over El Salvador zijn de mensen. Behalve dat ze erg aardig zijn, zijn ze ook heel open mensen en zullen ze vechten tegen hun levensvreugde.

De stranden van El Salvador hebben een speciale charme die een sensatie veroorzaakt bij al haar bezoekers. Daarom is het een van de bestemmingen in Midden-Amerika waar toeristen de voorkeur aan geven. Onder de beste stranden kunnen we de hoogtepunten noemen: El Cuco, La Barra de Santiago en La Costa del Sol.

De nadelen van het leven in El Salvador en vervolgens van het kopen van een onroerend goed te koop in El Salvador zijn

gezondheid die niet een van de sterke punten van dit land is. Het volksgezondheidsstelsel laat veel te wensen over. Het openbare onderwijssysteem is ook van zeer lage kwaliteit.

El Salvador is een van de meest onzekere plekken op aarde.

25% van de mensen hier lijden aan chronische armoede. El Salvador is een onderontwikkeld en gedeïndustrialiseerd land met een zeer grote buitenlandse schuld aan de Verenigde Staten

  •  
    Verhuizen naar El Salvador. Expatriate en woont in El Salvador

      Voortzetting van onze reis door Latijns-Amerika, onze aandacht is gericht op een echt uniek land en vaak, om verschillende redenen, weinig overwogen door potentiële onroerend goed beleggers. Een kleine staat grenzend aan Guatemala en Honduras, omringd door de prachtige wateren van de Stille Oce ...

Kaart, prijsontwikkeling en statistieken

Related panden

Cod. 19389

Verkoop Hoeve, El Salvador, San Salvador, Suchitoto, pje Cielito Lindo #7

279,199.63EUR
Verkoop
Hoeve

1180 m²
grote 28mt voorkant uitzicht op het meer, 4 in parkeerplaatsen, 1,5 badkamers, brede gangen, grote tuin, geschikt voor restaurant of thuis, rustige ru...
UNAVAILABLE
Cod. 17488

Verkoop Hoeve, El Salvador, San Salvador, San Salvador, Lomas de Altamira

697,999.07EUR
Verkoop
Hoeve

1 m²
Beautiful Home Lomas de Altamira, zeer exclusieve gebied / eigen woning alleen. 4 slaapkamers. c / terras en een badkamer + studie, gasten badkamer co...
UNAVAILABLE
Cod. 11553

Verkoop Hoeve, El Salvador, San Salvador, San Miguel, 31 COLONIA QUINTA

46,533.27EUR
Verkoop
Hoeve

50000 m²
CASA DE3 RECAMERAS,1BANO,1 SALA,1 ANTE SALA,1 GARAJE.
UNAVAILABLE
Cod. 7994

Verkoop Hoeve, El Salvador, San Salvador, San Vicente, Av. Crescencio Miranda, Bo. San Francisco

83,759.89EUR
Verkoop
Hoeve

192 m²
House for Sale, heeft 4 slaapkamers, 2 badkamers, woonkamer, service ruimte voor wasmachine, terras.
UNAVAILABLE
Cod. 6039

Verkoop 3 Slaapkamers, El Salvador, San Salvador, San Salvador, Pasaje A, entre 79 y 83 Avenida Sur (Entrada por Calle Cuscatlán) a 300 metros de Iglesia Corazón de María.

141,740.34EUR
Verkoop
3 Slaapkamers

149 m²
AVENTURA TOWN huis in het hart van Colonia Escalon. Een Passage, tussen 79 en 83 Zuid-Avenue (ingang aan de Calle Cuscatlan) tot 300 meter van het Har...
UNAVAILABLE
Cod. 5913

Verkoop Hoeve, El Salvador, San Salvador, Residencial Santa Anita, Final 15 Av. Sur Senda 2 casa 46

41,879.94EUR
Verkoop
Hoeve

95 m²
Huis 2 verdiepingen, 3 slaapkamers, 2 woonkamers, 2 badkamers, een garage, keuken, eetkamer. Definitieve Huis passage. Terras, wasserij, waslijn, wasm...
UNAVAILABLE
Kaart, prijsontwikkeling en statistieken
2005-2023 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB